Gratulace Neklane, že jsi se takto odvázal fo knižní podoby:-)
16.07.2020 11:33:09 | jenommarie
Děkuji, už podvacáté jsem se takto odvázal :-)
16.07.2020 11:35:34 | Neklan
No tedy..to už jsi zdatný autor a kulaté..to je i na autogramiádu:-D
16.07.2020 11:38:04 | jenommarie
Autogramiáda samozřejmě bude; k příležitosti vydání každé mé knihy pořádám takový večírek autorského čtení, kam si pozvu spřízněné autory a nějakou muziku, většinou folkaře. Na závěr se kniha pokřtí a pak už jen prodávám a podepisuji, letos tomu nebude jinak :-)
16.07.2020 18:15:04 | Neklan