Mise
.
Chtěla jsi mi račími klepety
vystřihnout z nebe obláček
ještě dříve než odletím
z hnízda vypadlé ptáče
A vím na nebi je plno prázdných míst
pro matky dětí a děti matek
co padají z hnízd
a chtějí nazpátek
Chtěl jsi mi v hlubinách řešetem
vylovit zapadlé slunce
a při tom říkal nejsem ten
kdo voňavé kapesníčky sbírá u cest
A víš kde je voda
stěžují si na prach
a kde je prach postrádají vodu
v rybích šupinách
hledáme štěstí
a ryby v kádi věří na náhodu
Snad jednoho dne
objevíme planetu s pevnými oblaky
bez gravitace smyslů
budeme se koupat se sluncem
v mrazu zahřeje podaná deka
---
Ono je to i výhodné
pro padající ptáky
pro ryby pro pulce
pro člověka
.
.
Přečteno 233x
Tipy 17
Poslední tipující: jitoush, Martinecka23, jenommarie, Fany, vlnka, šerý, Jeněcovevzduchukrásného, Emily Říhová, Frr, Marten
Komentáře (11)
Komentujících (6)