sliboval, že přijde na kafe
jen co se rozvede s Marcelou
která má dva kluky
a třetího s Bohoušem
..
no a potom
v čase bolavých duší
když nám krásně rozkvetl balkón
a letní déšť se snášel
z modrého nebe
..
tak Jindřich
z ničeho nic
jen tak najednou
umřel
To si to kafe dám radši hned.., Yry :)
23.07.2020 17:02:20 | Knoflík
jsi mistr situací a podprahových vjemů, a nebojíš se jít až na hranici sdělitelnosti
22.07.2020 22:11:08 | vojtěška