Mlčočh a bolestín..jak příznačné Nowe..ale určitě..hlavně zkusit být. *ST ;-)
30.07.2020 21:09:38 | jenommarie
Výborná poezie* Kdyby v kornoutku od zmrzliny... mňamm!
30.07.2020 21:07:39 | šerý
Děkuji kolego z branže.
V létě je prý vhodnější vlažný čaj. To se mi na spojování slov v myšlenky zamlouvá, chlad, teplo, voda, oheň a někdy u opravdových mistrů, kteří se ani necítí býti mistry úplná přirozenost. Jako návrat domů po dlouhém dni, zachumlání se do peřin při sladké únavě. Báseň, ten sen našich životů, které jsou katedrálami, stále rozestavěnými. :)
30.07.2020 21:23:14 | Now
Jen stav, staviteli, z plánů svých katedrál. Ať člověk v úžasu, nezůstane s vírou sám.
Pěkné, Nowe*
31.07.2020 01:24:54 | šerý