Anotace: I love you. Thank you for changing my life. Thank you for making me understand. Thank you for helping me become me. Just... Thank you
Jednou, za pár týdnů,
možná okamžiků
potkáme se
ve společném prostoru
síně našich životů.
Možná chvíli zaváhám
na zápraží,
a pak opatrně
zaklepu a zlehka
pootevřu dveře.
A Ty tam
vážně budeš
a usměješ se
ve svém srdci
i svých očích.
Pak budeme stát
bok po boku
a ruku v ruce
a psát společně příběh
našich duší.
Budeme se ptát
na vše, co už víme,
a přece chceme slyšet
v melodii slov
jedna od druhé.
Budeme se smát
úlevou, že nekonečno
konečně začalo tikat
našim vlastním tempem
podle našich pravidel.
Budeme možná chvíli
jen tak sedět
a nevěřícně se
dívat jedna na druhou
i kolem sebe.
Budeme,
prostě jen tak budeme
pro sebe,
jedna pro druhou
a pro naše zítra.
A hlavně obě budeme
už chvíli vědět,
že všechno je,
přesně jak si přejeme.
Už napořád.