sice má už všechno
ale pořád "To" nenašel
.
jako ta paní
co chodí u nás ulicí
a říká
že nohy jí slouží dobře
ale v hlavě
má prej nasráno
....ze života....kde jinde než u Tebe by to mohli a směli říci../úsměv/..
.....Ji.
23.08.2020 08:32:26 | jitoush
:-D ty to vedeš..ale jó
..vždyť to jsou ty denní postřehy
..ale paní, je dost jadrnný človek
:-D
pár jich ke mě chodí, když se chtějí vyjádřit, stejně tam to slovíčko skočí a to zase i pobaví a někdy i odrovná ve smích:-D. *ST
22.08.2020 13:06:02 | jenommarie
díky "nejenom"
někdy ty hlášky jsou fakt kouzelný
ptal jsem té paní, proč tak vzdychá, protože evidentně chůze
jí nedělá problémy
no a ona, že nohy dobrý
ale v hlavě, že má nasráno
tak jsem jí řekl, že to bude dobrý
a s přáním hezkého dne...
22.08.2020 15:56:22 | Yry
:-D no úžasná osůbka, která v bolesti ten humor..i když s povzdechem, neztrácí. Jo to i si člověk říká, že by je za to poponesl.:)
Tady také mám pár takových již postarších milých lidiček. ;-)
Hezký zbytek dne milý Yry
22.08.2020 16:02:53 | jenommarie