Jiskra života
Vyvolených nezná nebe
Tři kamarádi si tam hrají
Miluj bližního svého víc než sebe
A nepotkáš stíny v ráji
Cesta zpátky není
Je čas umírat,čas žít
Po noci v Lisabonu žádné rozednění
A na západní frontě klid
Komentáře (1)
Komentujících (1)