.....prostě Být.....a dítě neztratit......potěšit léčivě.....Ji./úsměv/
01.09.2020 21:42:27 | jitoush
To je velká pravda,
protože mnozí si udržují tu vážnost
i ty různé strachy
..jsou jako ovce ve stádu,
bez kouska své cesty.
Udržet v sobě i dětský svět
..neumí každý..
i to chce odvahu
..pro tuhle dobu.;-) * ST
31.08.2020 21:02:15 | jenommarie
A k tomu děcké "slabosti" se věkem vracejí. A nepoznáš to jen chůzí do schodů.
Hodně povedené verše, Nowe.
31.08.2020 20:44:04 | šerý