A pak ses objevila
jako dávno vyhynulý tvor...
Byl jsem zrovna
v lunaparku a střílel na oprýskané
ptáky
točil kolem štěstí
a tahal plyšové hračky
Viděl jsem jak projíždíš kolem
a chtěl se tě dotknut
Na poslední chvíli ses mi ale vždy
vysmekla a jela dál
A to se opakovalo znovu a znovu
dokud se nezačalo stmívat
Ještě chvili jsem pozoroval
umírající paprsky světla
které mi zlomyslně přidávaly
nějaký ten rok navíc
&
přemýšlel kde tě budu hledat
za pět tisíc let