většinou nedělá nic
potom pozhasíná
zkontroluje plyn
a jde si zaběhat
.,
tělesné blaho
způsobí nárůst endorfinů
pohybem dá myšlenkám křídla
zlepší si krevní oběh
nespavost, deprese
migrény a hučení v uších
nechá vyhládnout
a když vše odezní
cyklus se opakuje
A když věk v pohybu mi brání,
tuhle slast náhle nemám k mání.
Klouby bolí a nemůžu spát,
běhání ale měl jsem rád.
23.09.2020 15:47:08 | petrzal
Tak dokonale popsané
..mám chuť si jít zaběhat
..jak reklama pro pohyt
a zdraví styl životní.
Ale nenuceně
..tak nějak..pravdivě:) * ST
23.09.2020 14:16:02 | jenommarie