Pozastavit
Nechci zbytečně ničit
Zbytek, špetku naděje
Na jinou lásku líčit
Nevím, kolik v sázce je.
Jedna scéna naplno jede,
Staví se vůbec scéna druhá?
Pozastavit děj, to svede?
Už dlouho netvoří se duha.
I kdyby jen vlasec to byl,
U silné vrby držel by mě,
Nepovolí, ač nejasný cíl
Část mě se stále chytá silně.
Přečteno 156x
Tipy 13
Poslední tipující: Rozmarýna, Elis1ě, Emily Říhová, mkinka, Vivien, Psavec, jenommarie, Frr
Komentáře (7)
Komentujících (4)