Anotace: ...
To je výSTižné..cnosti máme všichni..jde o to, zda jsou nám prospěšné. ;)
25.09.2020 11:58:31 | jenommarie
Nějak jsi vystihl mé myšlenky posledních dní. Kam se poděly ty vlastnosti co z nás dělají lidi . . . .atmosféra že by se dala krájet.
Každopádně díky moc za to čtení.
25.09.2020 06:16:47 | petrzal
Ctnosti, není nikdy dosti. Ale dnes? Mnoho pýru a zlosti.
Pěkně napsaná báseň.
25.09.2020 03:18:18 | šerý