Kapička a její moře...
Kapička a její léto...
Kapička a její hoře...
Kapičko, neplač, zas přijde léto...!
moc hezká, hořko-sladká, ta Tvoje pohádka...krásný den, Kapičko...m
04.10.2020 06:01:44 | mapato
Moc děkuji... Krásný komentík. Přeji Ti pěkné slunečné dny v barevném podzimu.
04.10.2020 09:03:58 | Kapka
Kapičko milá, kde jsi se nám toulala?
Krásně něžnou báseň,
jsi nám opět napsala.
Ráda dávám ..ST..
02.10.2020 23:14:08 | Jaruška
Děkuji Maruško, za přivítání, těší mě, že se ti básnička líbí. Také přeji hezký víkend.
27.09.2020 17:25:51 | Kapka
Kapičko milá, vítám tě
.. a že jsi si dala na čas:)).
Krásná báseň..hřeje. *ST
opatruj se a pěknou neděli TI přeji.
27.09.2020 13:41:27 | jenommarie