V metru
Anotace: Tak toto dílko vzniklo mezi stanicemi Roztyly a Vltavská..
Lidé tiše v metru sedí
pohrouženi do sebe
dělají že nic nevidí
vzdáleni jsou od sebe
Prožívají vlastní příběh
každý pouze ten svůj žije
v metru jim však chybí výběh
každý jen sám v sobě hnije
Jako hvězdy v obloze
potemněle září
v tomto divném povoze
který cosi maří.
Komentáře (2)
Komentujících (2)