Tvůj život nemá pevný základ
a dům uvnitř tebe
obsahuje ztrouchnivělé schody
zhasnutá všechna světla
zavřená okna
sešlapaný koberec
rozestlanou postel
prach
a rozepsaný dopis
uvnitř tebe je ticho
které nikdo nepamatuje
občas si venku někdo odkašle
někdo se zasměje
někdo vyhraje svou soukromou válku
někdo ztratí smysl života
a občas
občas se v hrdle seknou slova
sotva slyšitelně zašeptaná:
nenastal čas zavařovat víru v dobré konce?
Uvnitř tebe, Eliško, ticho není. Uvnitř tebe je spousta krásných slov, která umíš poskládat v nádherné básně :)
03.10.2020 23:03:41 | Lůca
občas si venku někdo odkašle .... no dneska je odkašlat si venku přímo hon na čarodějnice :)) jinak pěknej text elis ,)
29.09.2020 22:51:48 | xoxoxo