Já jsem také z Prahy a jezdívala jsem do práce do Hrdlořez. No a přežila jsem to, i když jsem se odtamtud vracela z odpolední až kolem jedenácté. Hezky jsi ty pražské čtvrti popsala.
24.10.2020 19:13:58 | danaska
....jo,jo....Bohdalec....Spořilov byl můj domov...a ten sešup k Edenu
a pak vzhůru na Mírák..bus stopětatříca teď a kdysi i trolejbus na Mírák
.....si "otevřela "vzpomínky.....Ji./úsměv/
17.10.2020 14:29:56 | jitoush
Halejte, nechci jich vokřikovat, nejni náhodou v autobuse narvaným po střechu přísně zapovězeno křičet?!
10.10.2020 10:33:58 | Lesan
nekřičí , však popsal to dobře ;-)
10.10.2020 14:41:09 | Báček
Sranda muší bejt!
Když mne vnuci poučovali o termínech "jízda na holotu", "mastná tyč" a pod., vrátil jsem se do doby trolejbusů a pozdějších harmonik.
P.S.Na tyči v trolejbusu viseli mladej kluk a opodál holčina. A vzadu starší chlap, kterého napadlo tyčí prudce pootočit. Výsledek se dostavil a byla z toho krásná, dokonce dvojitá postupná pointa. Ale není to z mé hlavy, tak o tom nemohu psát. Škoda.
10.10.2020 20:42:39 | Lesan