andělíčku strážníčku
na vobrázku od babičky
svět už přestal bejt vtipnej
a každýho furt něco bolí
,.
ty se mi ani do očí nepodíváš
ruku mi nestiskneš
a já si začínám připadat
jako vyškrábanej
kelímek od jogurtu
,.
čím dál víc
je mi nejlíp tam
kde chcípnul pes
a lišky dávaj dobrou noc
Ale jdi TY:* ;) ..jj
a neotočil se na tebe ..ten andělíček?
Jak píše Jituška
..vypnout a ten svůj klid si hlídat
..jinak nás všechny čeká Chocholoušek.
11.10.2020 21:36:54 | jenommarie
....ouplně Ti rozumím. ....Ýráčku. ....a že Ti těch bolestí projde pod rukama. ....a tam. ....v klidu je nejlépe. ....a vypnout telku! !!!Ji./úsměv/
10.10.2020 17:00:03 | jitoush
děkuju jiťule
v pátek odpo. toho fakt mívám plný brejle
a tak to sem vysypu
11.10.2020 13:44:29 | Yry
Super, Yry* Ta prvá je zpěvem Česko duše. O člověku, který se už ani neohřeje u hořící stodoly.
10.10.2020 13:17:22 | šerý