Anotace: Ta, které nemůže žena tvá přijíti na jméno
Že se může stát
Při výbuchu smíchu
Že cvrnkne si někdo
do gatí
Když horko těžko
Nasazováním roušek
bráníme urputně
své životy.
Konejším svou duši
hrotí vše vždy přes city,
blázen, co možná miloval ji,
po 15 letech vyblil se
ze všeho ne právě v ústraní.
A co tvá choť, ví o mně?
Že vše je jenom iluze.
A ty svatý muž jsi, nikoliv
zbabělec s jasnou predikcí
o životě.
Co rád má jen své jisté.
A to co miluje nikdy
u něho není na prvém
místě.
Náhodné struktuře slov,
svůj život můžeš teď
zasvětit.
Zardousils asfaltem
stéblo trávy,
toužící v blízkosti
Tvé
vykvést a život tak
posvětit.