Z vědeckých občasníků
.
Je to k nevíře
že prý bůh je stroj
I když je přestrojen za zvíře
teto
A v nebi zapalují
za člověka svíčku
Kéž by i v čertově sluji
strýčku
Babi
vesmír je plný lučních koníků
co se nikdy nevrací do stejných míst
a tak aby utekli odnikud
jejich vírou je
jíst
Dědo.. tobě dnes nepovím
Sám víš jak z jedné cesty
další vedou.
Přivedl jsem děti
Než zase půjdeme házet podkovy
dovol nám
osahat tvůj kříž
.
.
Přečteno 208x
Tipy 18
Poslední tipující: Emily Říhová, Akrij8, Marcella, enigman, jitoush, Xardas, vojtěška, Dreamy, ARNOKULT, Frr, ...
Komentáře (13)
Komentujících (7)