Tahleta doba jistoty žádný
kolem jen bezcitní lháři
co si některé kolem prstu omotají
přes faleš a lež to do konce dotahují
Jaký vy máte na to názor
snad ne poslouchat na povel pozor
pak se má člověk usmívát
to by se na vše okolo nesměl ani podívat
Doba stínů – nebo světla obrazovek celebrit?
Co vidíme v stínech moci na konečné jejich dní?
Co se bude v této zemi opětovně neřešit?
Zůstane nám – někde v nebi – naděje až poslední?