venku za oknem
vidím
z mého předčasného hrobu
tak krásné nadechnutí.......
.,
jako bych tam byl...
ale nejsem
nejsem, nejsem
...........
nejsem v té hře
viditelných zázraků
....Zahrab se do listí hravě a bude Ti dobře,nebo si jen v nohách zašusti/úsměv/....zázraky objevíš hravě...Ty ano......Tož......Ji./úsměv/
07.11.2020 19:13:51 | jitoush
Ještě nechoď:)
07.11.2020 08:44:08 | jenommarie
Kam nemám chodit?
Ven?
08.11.2020 19:05:43 | Yry
No milý Yry..taky se teď divím
..co jsem ti to napsala
..po přečtení básně znova
..omlouvám se
..asi ta antibiotika :D
Ne ne rozhodně
..ven a s úsměvem..omluva ;) pěkný večer TI přeji.
08.11.2020 19:16:46 | jenommarie