.... víš Ayli ... jsou to dva světy ...
ten tvůj .... a tvé mámy ...
... já vím .... namítneš ....
ale kdysi to byl jeden ... !!
... máš pravdu .... ale už není ...
Nádherně to popsal indický básník Kahlil Gibran ...
asi to znáš, .... a jestli ne ... rád pošlu ..
14.03.2007 16:21:00 | HarryHH
Poslední řádka zní vážně skvěle.. Ale celá ta báseň má svoje kouzlo, jako většina slov řečená tvými hezkými ústy, nebo napsaná tvou "kapsářskou" ručkou... Víš, někdy ani nevím, co si myslíš.. A je to dost škoda.. Protože je fajn to vědět.. Jsou to úžasné perly.. (Všechno pro Fantastickou čtyřku v tanku se psem!! :D )
13.03.2007 21:24:00 | Angelon
no konec je dost dobre to se musi nechat..
btw uvedomujes si koncentrovanost slova laska?:)...berekeke...ale jiank..zvlastni..
13.03.2007 19:39:00 | Lady Celebrian