Amy
Anotace: Ze sbírky Písně hospodské II Čtvero pivních období
Však ty víš,
duše umělcova -
nevyzpytatelné cosi,
pro mnohé tajemným dýmem halené.
Však i ona má právo na běžný život,
snad?
Však ty víš,
jaký je rozdíl mezi tím a onom?
Málokdo rozumí…
Přečteno 151x
Tipy 1
Poslední tipující: Guldrun
Komentáře (0)