Potápěč
Desítky kilometrů myšlenek
Čekaj mě
A repre dnešního dne:
skleněnka, papír a dvoulitr v batohu
jako záloha
Před výkonem se vždycky musím připoutat
Nerad bych proletěl
čelním sklem mozku
K tobě
Pára svítí jako ozón
Pulzuje voda a kořeny
Skleněný koruny stromů hází prasátka
V hlavě chemickej seminář
A na tkaničce za sebou táhnu
Tvoji tvář
V Trhovce je lom a v něm dva potápěči
Táta byl taky potápěč
Z vrchu to vypadá jak nekonečně hlubokej popelník
plnej zrcadel
a bejt o malinko nekonečnější
přebral bych všechny vajgly
a ze zbytků tabáku vytáhl
Tvou vůni
Táta byl potápěč
Ale vždycky věděl
jak vyplavat z vlastní hlavy
Přečteno 243x
Tipy 2
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)