Dneska
Anotace: Kdo to někdy zkusil, tak pochopí. Pro ostatní jsou to jen prázdné rýmy.
Obrazy krouží,
Stromy se hýbou.
Cesta se úží,
Mění se v jinou.
Vzduch je řídký,
Snadno se pluje.
Dýmu už není,
Malátnost duje.
Hlava mě bolí,
Oči mě štípou.
Můj duch je holý,
Těžko ho přijmou.
Komentáře (1)
Komentujících (1)