Mám psát pozitivně,
pro mě je to terapie,
nebo aspoň neutrálně,
jak?
Když mě život bije.
Píšu abych to zvládl,
dostal ze sebe emoce.
abych se nepropadl,
nebyl jak ovce.
Píšu jak mě to napadá,
nejsem básníkem,
múza slova poskládá,
jsem jen pisatelem.
Pisatel je dobré samourčení. To Pisálkové jsou na tom špatně. Ale ti to o sobě neví a nebo se k té "kaňce" nepřiznají...
04.12.2020 13:07:39 | šerý