ještě ti zpívá hlas z bezbřehé radosti
té dětské radosti ve tvaru sušenky
jež na mém jazyku vypouští loďky
společně pádlujme cukrovou řekou
až k ústí moří
kdo první spočítá paprsky ploutví?
kéž se snům vracíš z duhových vod
ještě ti zpívá hlas z bezbřehé radosti
do mouky kreslíš a mažeš svá přání
žloutek je slunce
a ruce paprsky
na tvářích
na našich tričkách
cestadolesa, romantické jméno, tam člověk může snít
jak tenkrát z nevědomosti velkým chťěl už být...
v tomto smyslu mě Tvá hezká báseň upoutala
taky chodím rád do lesa
třeba budeš ráda
že lesního máš kamaráda...m
29.03.2021 21:18:05 | mapato
lesní kamaráde, dětství a dítě v nás přebývá víc než si připouštíme, že?:)
Fajn mít spřízněnou duši:)
29.03.2021 21:27:03 | cestadolesa