v průběhu tisíců let (než vypukl mor)
jsem vytvořil velká díla
a protože lidé dodržovali má pravidla
byly mé osobní zisky a moc
skoro nesmrtelné
.,
pouštěl jsem lidem fantazii z uzdy
a pomalu rozvazoval evoluční balíček
všemožných možností
.,
každá nově příchozí generace
mi věřila víc a víc
a ikdyž mi někdo už od Babylonské věže (a asi už od začátku)
házel klacky pod nohy
dařilo se mi fakt dobře
.,
byla to sranda a radost
být tu s vámi
a dělat vám boha
nebudu se zatím ale loučit
protože kdoví
třeba se z toho zase vylížete
No jo. Ono se mu tam nahoře mluví, když si vládne sám. Nemá za zády hordy "objektivných" reportérů a jeho andělský parlament neintrikuje proti němu tak, jak je tomu u nás v přízemí. Tak ať nám na něho dá kontakt, na fejzbůk, mobil... a ták. Pokecáme, zapaříme. Jmenuju se Luciferie Rohatá. A jsem furt of line.
10.12.2020 19:56:54 | šerý