objal jsi mě
jako mě dávno
žádný muž neobjal
bylo v tom vše
radost
žal
já objala tě též
vím jaké to je
věř
přichází v životě chvíle
které by člověk
nečekal
zemřel tvůj táta
aby ty ses jím
stal
KRÁSNĚ PROCÍTĚNÁ báseň.
04.01.2021 23:03:43 | Jaruška
V náručí, když dotýkají se tváří srdce. A po čase u cesty padlý kmen... ale cesta se vine dál a dál.
12.12.2020 23:42:09 | šerý
Obejmutí zralého muže* ST ;) hezký večer Zdeničko. *
12.12.2020 19:40:41 | jenommarie