Pít vodě
Dáváš pít vodě, přijme ji s lehkostí.
Co se ti vrátí?
Jen pocit marnosti.
Ti slepí koně, tvou víru odnesou.
Co seš ty pro ně?
Tvou tíhu nenesou.
A když je nakrmíš,cítí se svázaní.
Proč jen to dělají?
Dál je tma zahání....
do stříbra kůň vyryl, jak vyrobiti NIHIL..
Bez lásky.
NENÍ NIC
Přečteno 206x
Tipy 11
Poslední tipující: Emily Říhová, V.N.Losinský, enigman, Iva Husárková, Psavec, mkinka, Frr
Komentáře (2)
Komentujících (2)