Když začnou II.
dunět petardy
ani se nezardím nad láskou svou
dohoní mě dým
a předá štafetový kolík
ani se nezardím
zestárl jsem a jedno je mi kolik
mi je
zmije z Malého prince
dočetl sem až jsem
za sebou slova a stín cest
čas bláznivý melancholik
A po zakázané noci
ráno
začneme vycházet
Opilci bouchají do okapů
jsme za zrcadlem teprv napůl
ještě vrhá prasátka
na zeď
naše světlo
A po třistapětašedesáté
si opakuji
když vstupuji
trochu zmaten
( venku se zuji )
do tvé podoby
do hor skoby
na cestu s metlou
a k svačině:
na zem správnou stranou padlé
MILUJI.
.
.
Přečteno 187x
Tipy 18
Poslední tipující: jondys, piťura, vojtěška, Emily Říhová, šerý, Vivien, jitoush, jenommarie, enigman, Iva Husárková, ...
Komentáře (12)
Komentujících (6)