Kam člověk přijde tam nechá část sebe
jsi uložený v hmatové paměti ulic
ony
si tě pamatují
stínová zvířata se stahují za ozvěnou tvého hlasu
prošla si tím samým co ty
a tak tě prosím:
pokud některé z nich seběhne až příliš blízko
žádnému z nich
neubližuj.
Abstraktní básně jsou pro mně trochu oříšek. Co tím chtěl vlastně básník říct?
03.01.2021 22:53:03 | Z nitra
pořád jsi stejně opravdová
03.01.2021 19:25:36 | Philogyny