pochybuje
žije v hádankách
zná myšlenky druhých
je to misantrop
a probodnutý upír
proklíná dotěrná rána
ve stínu nejasných nocí
sebehodnotí
sebereguluje
pálí naděje
a posere co může
Člověče to není jenom strach, to už je kus osobnosti
báseň pěkná
06.01.2021 22:26:32 | kašpar
Špatná našeptávadla
..co vrtájí do mysli nesmysly.;)
06.01.2021 19:31:09 | jenommarie