na šedé původní
bílé nové
...a zebe
od doby pilové ..do koulové
šedne nebe
až upustí
příval malých slz
co za krkem tě trápí
co jdou skrz
a dovolí vše zapomenout
je lesklo
nač se trápit
smutkem plynout..
postavím sochu
ladné křivky zdobí
až vyjde slunce
dlouhý stín
vrhne se k západu
o soumraku poví
všem loukám v květu
.. bez peřin
stopy
a větrem rychle mizí
jen dobré oko ví kam jít
snáší se nebe
neprostupná hora
snáší a sype
.. rychle zatopit
.....Zachumelená poezie. ....zachumlat se a číst. ....a krapet se zasnít u zadních vrátek. ..
..Ji./úsměv/
10.01.2021 16:22:24 | jitoush
Hezky do tepla...pěkně popsané*
10.01.2021 13:39:17 | jenommarie