Naděje.
Anotace: Ze sbírky Raketa letí 2020 - 2021.
Musí být naděje.
I když křehká je.
Není ledová.
Ona se usměje.
Věřit je málo,
co zbývá,
a přesto je to dřina.
Možná zvláštní kocovina.
Víra musí být.
Pro tu člověk
musí žít.
A tak prosím o zázrak.
Musí vyjít.
Člověk prosí za ty,
co má rád.
Prosí a na zázraky
si chce hrát.
Žádný sesypaný hrad.
Prosím o zázrak.
Žádný života zkrat.
Zázraky se dějí,
když má člověk rád.
Přečteno 170x
Tipy 7
Poslední tipující: Emily Říhová, Isla, Z nitra, jenommarie, Dejvis, Amonasr
Komentáře (8)
Komentujících (4)