Půjdeme spolu brodit se sněhem a ruce pro jistotu spletené
myslíš si doufám to co já myslím
pocity do zrcadla vkreslené
společné kroky pod střechou z vloček
a cesta nemá žádný cíl
být aspoň na chvíli
Amorkem bloňďatým
snad bych tě vážně postřelil
...skok v čase
a pak tvou ránu průzračnou vodou
omýval pod ochranou skal
některé kvetou některé voní
a ty co léčí
přikládal
....nedořekl
něco si nechám až zajde slunce
až šero prodlouží
tvůj svůdný stín
pár nočních ptáků
nechá se slyšet
a horko vejde do slabin
Tak jako, jestli bylo potřeba,
aby napadl metr sněhu a ty jsi se musel
zpět na Liter proházet, tak jsem moc ráda za to,
že už se tak stalo...
Je tuze hezká...:-)
14.01.2021 14:18:41 | Dreamy