plnit cizí přání
je jak jízda na kolotoči
občas zvracím a točí se mi hlava
přesto dál dýchám pod vodou
topím se v pravidelných budovách;
jen za domem při přebíhání lesa
se někdy dohlédnu až v nepřítomnost
plaché zvěře
na té cestě mezi
mi v jejích očích ještě zatrne dalece;
že není kam vracet se
že stačí mělce otevřít dveře
vstoupit do čerstvě popadaného nebe
když někdo uvízne na mělčině, zastaví se...
Někdo opustí loď a někdo vytrvá...
07.02.2021 17:54:27 | Danger
Krásně to ke mě do po pa da lo milá Vojtěško. *ST
16.01.2021 20:44:38 | jenommarie