To poupě jsi našel tam,
kde já jej nikdy nehledám,
šedý démant bez lesku
sám
v mé mysli už dlouho mám.
Nevíš, že nikdy nevstává,
Nevíš, že nikdy neusíná,
Nevíš, že nikdy nerozkvétá
tak teď už to víš
a že váza na něj nečeká,
že voda ho nikdy nepolévá
že barva bude navždy ukrytá.
tak teď už vše víš...