asi jsi mi donutil se sama sebe zeptat, co bych si koupila za poslední peníze, asi buřta, lahev vína a dívala bych se do ohně, tedy dva buřty a jeden bych někomu věnovala.. pohled do slunce je omračujcí, pohled do ohně fascinující, třeba když dohořívá... nemodlím se... já frčím v té vděčnosti... a co se potkávám se seniory trpící alzheimerem či demencí - tak dalo mi to mnoho, ale vždy budu usínat s tím, ale ty, ty jsi princezna... :-)
20.03.2021 00:49:12 | zelená víla
...ještě je určitě dost důvodů tu být ;)
15.02.2021 21:58:10 | Emily Říhová
Tomu se říká optimista :-)
06.02.2021 21:01:46 | Clown
Člověk nikdy neví..jestli kolikrát ještě usne a kolikrát se bude moct probudit a někdo jako ty, se jednou ani těch plechovek nedopočítá... já zase věřím tomu, že si za své poslední peníze koupím točenou kofolu tam někde na svahu a budu k ní přikusovat tatranku, co zase tatrankou bude. A znovu získám ztracenou energii, z očí, které mě ujistí, že možné je cokoli;)
06.02.2021 17:56:40 | Dreamy
Ještě že tak :)
06.02.2021 13:49:15 | LDN19