dnes ráno
nám to loučení nějak nevyšlo
při odchodu jsi mi řekla: ,,tak ahoj…,,
a já (zády k Tobě) zavolal: ,,dej
mi pusu!,,
Ty už jsi tam ale nebyla
chvíli jsem
ještě pracoval
nebylo to ale ono
vlastně to bylo celé špatně
nakonec jsem všeho nechal
zvedl se
nasedl do auta
a teď jedu za Tebou
pro tu pusu…
Bez objetí a pusy
je den nějak šedivý
pojďme tedy zkusit,
každý den polibek aspoň jediný...
Rozumím... :) krásný den
20.02.2021 13:59:16 | Emily Říhová
Někdy cosi chybí. A pak si vzpomeneme, kde to chybění začalo..
A nemusí k tomu hrát ani
The Doors. :)
15.02.2021 06:50:33 | Now
červená, chodec ...uff to bylo těsně
a pak to pleskne...ne to by bylo teskné
10.02.2021 20:27:50 | Clown