vždycky existuje jiný řešení... i když je občas těžký ho hledat. a někdy se do toho ani nechce...
24.05.2007 18:48:00 | Mišpule
Sebevražda....dobré řešení, ale pomůže jen tomu kdo ji spácha.Ostatním jen ublíží.Co ty na to?Tehle skutek mě taky napadl, ale já stojím za tím, že je lepší když trpí jeden než několik.
20.03.2007 09:17:00 | Azazen
Misho když si přečteš některou jinou ode mě asi tam najdeš odpověď na svou otázku...
14.03.2007 17:25:00 | mosquito