sedí
nečeká co bude dál
často je bez sebe
protože být se sebou
není zas až taková zábava
..
na bodnutí hmyzem
má léčebné mazání
(a že ho loni bylo požehnaně)
a z prstu si cucá krásné dny
i když krásné vůbec nejsou
Přesné milý Yry..zkrátka tak:);) *ST
21.02.2021 19:37:44 | jenommarie
a co ty milá marie?
jak se tobě daří, cucat krásné dny?
děkuju za souzvuk ;-)
21.02.2021 19:44:00 | Yry
Mno...někdy až z paty a někdy to jde lépe milý Yry :D
S tím panem Hrabalem..pravda
a je si to potřeba i opakovat
aby se dařilo. Tak ať se nám to všem daří. :)). Děkuji ti
21.02.2021 19:51:42 | jenommarie