koláče purple punch
hořící hipíci
s dredama v podpaží
tančili valčík
v římském Koloseu
hlavou mi proplouvaly
vesmírné lodě plné mažoretek
a ovocných bonbónů
dálky horizontů nebyly nikdy blíž
pozoroval jsem ten kabaret
v němž jezdil papež s čertem na dvojkole
a obloha
jež měla slzy v očích
mě kouřila pod psacím stolem
mluvila ke mně varná konvice
měla Tvůj hlas
a prsa
a ptala se
jestli mi ty koláče chutnají...
Přečteno 214x
Tipy 23
Poslední tipující: Descardea, horečka., mkinka, kudlankaW, Sarra, Vivien, Marten, Donne, Iva Husárková, maliska, ...
Komentáře (8)
Komentujících (7)