Píšu pro Tebe a Tebe.
Anotace: Ze sbírky Raketa letí 2021.
Píšu pro Tebe a Tebe básně.
Ze čtení já cítím se ladně.
Mám třásně. Jasně.
A ten smutek okolo,
dám na kolo.
Prozpívám jizvy své,
naděje nepohřbené.
Pro Tebe a Tebe,
vynesu pár slov z nebe.
A slzy nechám na jindy.
Ať zní píseň Mkindy!
Přečteno 173x
Tipy 12
Poslední tipující: šerý, Amonasr, Frr, Iva Husárková, Medved23, Krajina průzračnosti, Isla
Komentáře (4)
Komentujících (3)