spočítaný
nikomu jsi nedovolila
pomoci Ti
nedala jsi nám šanci
každou vyřčenou obavu
vyvrátilo Tvé tvrzení: ,,nejsem
pesimistka, jsem realistka,,
a když
jsme Tě našli
bylo už pozdě na přemlouvání
nebo snad vysvětlování
že svět
je plný naděje
a kdyby
Tvoje
krví slepený vlasy
nebyly uprostřed palubní desky
stejně bys popřela
že máš všechny sloupy od mostů
na dálnici
spočítaný...
Přečteno 237x
Tipy 25
Poslední tipující: Descardea, Iva Husárková, Emily Říhová, kudlankaW, jitoush, Amonasr, maliska, P.Balam, Marten, mkinka, ...
Komentáře (12)
Komentujících (8)