Chtěli mít sex na lodičce,
mají problém malý.
Když byl holub v holubičce,
tak se udělali.
*
„Vojín Novák! A žádné lhaní!
Bez reakce to nezůstane!
Včera na kurzu maskování
jsem si vás nevšim!“
„Díky pane!“
*
Myslivec myslivce se ptá:
v čem lišíme se nejvíce?
Já mám v posteli zajíce
a ty už jenom bažanta.