jsou okamžiky
na které bych rád
ve svém životě
zapomněl
nejraději bych je vytěsnil
nebo bych chtěl
aby se nikdy nestaly
protože nebyly příjemné
to by ale
nebylo správné
to by už
nebyl můj život
a nevěděl bych
co všechno
lze překonat
asi bych si
ani nevážil toho
co vedle Tebe
mám teď...
Je oslobodzujuce dospiet k takemuto postoju...menej vycitiek, nelutujes svoje kroky, lebo chapes, ze boli nevyhnutne a mali ta nieco naucit...dialnica vedia do miest, co uz davno boli objavene, trnista cesticka v lese ta dovedie na tajomne miesta, o ktorych existencii malo ludi tusi. A tam mozes objavit poklady, lebo ich este nestihli vyrabovat...
19.09.2021 11:47:49 | gallatea
to je ta naše výsada, zapomínat nebo se i stydět za něco... vlastně jo, je to dobrý zrcadlo, zrcadlí nám, že taky ještě pořád máme mozek a taky svědomí, ani jedno není k zahození, i když by to někdy nebylo vůbec špatný...
a že jsem se nadělala kravin a že jsem věřila těm, kterým jsem neměla, že jsem důvěřovala a milovala lidi, který... ale bez tohohle všeho bych dnes nevěděla, nevnímala a asi ani nemilovala právě ty, které miluju...
tak díky tomu všemu špatnýmu, hloupým rozhodnutím, citům věnovaným tam, ... a vůbec... teď, je jenom teď a za vteřinu to už nebude...
20.03.2021 00:24:13 | zelená víla