ztracený
pokaždé
když nějaký den
nebo událost
pro Tebe byly významné
oblékla sis
ty červený šaty
chodila jsi v nich
vznešeně tančila
a ten okamžik
se Tebou
ještě víc prozářil
vzala sis je i tenkrát
když jsi v pláči
práskla dveřmi
a já se nedokázal
za Tebou vydat...
dnes jsem zahlédl dívku
v podobných šatech
jako ztracený štěně
jsem ji doběhl
a oslovil
chvíli jsme si povídali
nebylo to ale
ono...
Přečteno 250x
Tipy 27
Poslední tipující: zelená víla, Iva Husárková, Emily Říhová, kudlankaW, mkinka, Rozmarýna, Amonasr, zdenka, Neegoista88, jenommarie, ...
Komentáře (7)
Komentujících (6)