Ťukal jsem jazykem do mramorované frigidní bábovky. Žádná sladkost a prý mám držet dietu. Už držím jazyk za zuby!
05.03.2021 17:26:01 | šerý
..."A ťukne do ženy".........Ji./úsměv/
"Kůzlátka,kůzlátka,otevřete vrátka,tady je vaše maminka...
...."Ty nejsi naše maminka,ty jsi vlk"...
05.03.2021 17:07:03 | jitoush