Želám Vám krásne všetky ostatné dni, po dni žien mkinka :)
09.03.2021 12:49:52 | Dávid
Děkuji moc za napsání. Krásná slova jsou pro mě krásné požehnání. A proti všemu zlému zaříkání. Hezký den přeji a znovu děkuji.
09.03.2021 13:23:23 | mkinka
mkinko květinu bych Ti rád přinesl-i mimo rank MDŽ***:-D*
09.03.2021 11:30:13 | Frr
Děkuji moc. Přijímám i na vzdálenost. Objímám a mám radost. Hop a skok. Hezký den. Já pustila si kocouří blok. Kocour s kočkou dělal přemety a já je v rychlosti nestíhala dát ani do věty.Tak zdravím a pozdrav letí od Mourovaté kočičky, co rozsévá po všech koutech čtyřlístky.
09.03.2021 12:19:55 | mkinka